Mireia Vives i Borja Penalba van aplegar més d’un centenar de persones al Música i Paraules

Mireia Vives i Borja Penalba van captivar els assistents al Música i Paraules a la Baronia de Rialb, organitzat per la masia la Pedra. Més d’un centenar de persones van gaudir dissabte passat del talent del duet del País valencià que va fer un parèntesi per sortir dels estudis de gravació, on han estat tancat els últims mesos preparant el seu tercer treball discogràfic, Cançons de fer camí, que veurà la llum aquesta tardor.

La vetllada va començar amb T’enyore i Ara que dorms de Roc Casagran, precisament un dels protagonistes de la primera edició del Música i paraules juntament amb Cesk Freixas. Mireia Vives i Borja Penalba van combinar cançons dels seus dos primers treballs, Línies en el cel elèctric i L’amor fora de mapa, amb versions d’Ovidi Montllor, com ara Homenatge a Teresa, o poemes musicats de Vicent Andrés Estellés i Maria Mercè Marçal. Gràcies i la versió de Love is in the air van servir de cloenda i colofó a una actuació excepcional en un marc pintoresc, amb el pantà de Rialb com a teló de fons.