Mireia Vives i Borja Penalba a la Baronia de Rialb

Mireia Vives i Borja Penalba actuaran en la segona edició del Música i paraules que organitza la Masia la Pedra a la Baronia de Rialb (la Torre de Rialb) el dissabte 24 d’agost.

Mireia Vives i Borja Penalba: dues vides, dues visions del món, dues motxilles plenes de cançons i actuacions dels estils més diversos durant els últims vint anys.

Mireia Vives i Borja Penalba comencen el seu camí junts el 2015, gràcies a diverses col·laboracions en concerts. El febrer de 2016 veu la llum el seu primer treball discogràfic conjunt, L’amor fora de mapa (Mésdemil, 2016). L’àlbum, que recull poemes del llibre homònim de l’escriptor català Roc Casagran, es presenta per tot el país amb un espectacle de gran èxit. Ara tornen amb cançons pròpies, alguns poemes musicats i moltes ganes de continuar trepitjant escenaris.